Ilmoittaudu jäseneksi

Kulosaaren partiolaisten vanhempainyhdistys ry:n jäseniksi voivat liittyä Kulosaaren meripartio ry:n partiolaisten vanhemmat. Yhdistykseen voidaan hyväksyä jäseniksi myös muita partiotoimintaa lähellä olevia tai siitä kiinnostuneita jäseniä, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen. Vanhempainyhdistyksen johtokunta hyväksyy jäsenet.

Perhekohtainen jäsenmaksu vuonna 2023 on 30€

HUOM! Lomakkeen tiedot lähetetään turvallisella yhteydellä. Selain saattaa pyytää hyväksymään yhteyden sertifikaatin.

Jäsenrekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot.

Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa.

Tietoja käsitellään sähköisellä rekisteripalvelulla (Yhdistysavain Rekisteri) ja tätä varten tietoja tallennetaan palveluntarjoajan (Avoine Oy) palvelimille. 

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU- alueen tai ETA:n ulkopuolelle 

Lisätietoja Kulosaaren meripartion vanhempainyhdistys ry:n jäsenrekisterin rekisteriselosteesta saa yhdistyksen puheenjohtajalta m.leppanen (a) iki.fi