Lippuja Kansallisteatterin Saiturin Joulu esitykseen

28.4.2015

Kulosaaren meripartion vanhempainyhdistyksen kautta saatavilla lippuja huippusuosittuun Kansallisteatterin Saiturin Joulu esitykseen lauantaina 28.11.2015 klo 13 näytökseen.

Saiturin Joulu tekee paluun Kansallisteatterin suurelle näyttämölle. Kulosaaren meripartion vanhempainyhdistyksen kautta voit nyt varmistaa parhaat paikat erittäin suosittuun lauantain päivänäytökseen 28.11.2015 klo 13.

Lisätietoja samipekkalaine@gmail.com

Lähde: Kansallisteatteri

CHARLES DICKENS

SAITURIN JOULU

UUSINTAENSI-ILTA SUURELLA NÄYTTÄMÖLLÄ 4.11.2015

Rakastettu koko perheen joulutarina!

Loppuvuonna 2011 ensi-iltansa saanutta Saiturin joulua esitettiin kahtena perättäisenä kautena täysille katsomoille, ja nyt se tekee toivotun paluun Suuren näyttämön ohjelmistoon uuden ja upean ensemblen kera! Saiturin roolissa nähdään näyttelijävirtuoosi Jukka Puotila.
Charles Dickensin rakastettu Saiturin joulu on kertomus oikeudenmukaisuudesta, inhimillisyydestä ja siitä, ettei koskaan ole liian myöhäistä muuttaa elämänsä suuntaa. Kurt Nuotion ainutlaatuinen näyttämöversio on kaunis ja tunnelmallinen esitys, joka huokuu teatterin ja tarinan taikaa.
Saiturin joulu sopii hyvin 6‒100-vuotiaille katsojille!

OHJAUS Kurt Nuotio
ROOLEISSA mm. Olli Ikonen, Tero Jartti, Jouko Keskinen, Petri Liski, Esa-Matti Long, Harri Nousiainen, Karin Pacius, Jukka Puotila, Sari Puumalainen ja Paula Siimes